İbo Show Vokalistleri kimler? Orkestrada kimler var?

İbo Show vokalistleri kimler? Star tv ekranlarında bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelen İbo Show'da konuklar Hülya Avşar, Demet Akbağ ve Kubat oldu.

İbo Show Vokalistleri kimler merak ediliyor. 9 yıl aradan sonra ekrana dönen İbo Show 2. bölümüyle 21 Kasım Cumartesi akşamı STAR TV'de ekrana geldi. İzleyenleri keyifli anlar yaşatan programda vokalistlik yapan isimler merak ediliyor.

İBO SHOW VOKALİSTLERİ KİMLER?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İbo Show programıyla ekranlara 9 yıl sonra geri döndü. İbo'nun orkestrasıyla diyalogu sosyal medyada dikkat çekti.

9 yıl önce silahlı saldırı sonrası ekranlara ara veren ünlü türkücü, seneler sonra canlı yayında ilk şarkısını söyledi. Şarkının ardından izleyenlere dönerek "Güzel miydi?" diye soran İbrahim Tatlıses'e cevap ise kendi orkestrasından geldi.

Orkestra "10 seneden beri aç bıraktın bizi, evi arabayı sattık. Madem okuyorsun, niye söylemiyorsun" dedi. Bu tatlı isyana İbrahim Tatlıses de aynı güzellikte cevap verdi. İbo "Sürün oğlum sürün sürün. Sürünesin diye söylemedim" diyerek stüdyodakileri güldürdü.

İbo Show Vokalistleri kimler? Orkestrada kimler var? ile ilgili etiketler Star TV ibo show vokalistleri kimler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.