İbo Show finale doğru gidiyor! İbrahim Tatlıses hüsrana uğradı

9 yıl aradan sonra STAR TV ekranlarına İbo Show ile dönen ve yayınlandığı ilk bölümlerle izleyiciden tam not alan İbo Show Cumartesi akşamları yayınlanıyordu. Programın yapımcısıyla 13 bölümlük sözleşmeye imza atan İbrahim Tatlıses ise İbo Show'un final yapacağı iddiaları ile ilgili sessizliğini bozmadı.

İbo Show final mi yapacak sorusu en çok da Cumartesi akşamları TV izleyecisini meraklandıran bir soru oldu. Birçok ünlü ismi konuk olarak ekrana çıkartarak İbo SHow izleyicisine adeta 90'lar havası yaşatan İbrahim Tatlıses, giderek azalan reytingler sonrası hüsrana uğramış gözüküyor.

İBO SHOW FİNALE DOĞRU!

Cumartesi akşamları STAR TV'de yayınlanan İbo Show, aynı gün yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşki Kardeşlerim, Survivor ve Gönül Dağı gibi yapımlarlar yarışamadı ve reytinglerde de bu kendini gösterdi. Yayın hayatına 13 bölümlük bir anlaşmayla başlayan İbo Show'un final yapması an meselesi.

İBO SHOW FİNAL İDDİALARI DOĞRU MU?

İbo Show'un final yapaacağı iddiaları sosyal medya ve internette çok konuşuluyor ancak İbrahim Tatlıses ve programın yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

 

 

 

İbo Show finale doğru gidiyor! İbrahim Tatlıses hüsrana uğradı ile ilgili etiketler Star TV ibo show final mi yapacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.