İBB'ye ait Müze Gazhane'de terör propangandası! Bölücübaşını böyle övdüler!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hain terör saldırısı sonucu şehit düşen 9 kahraman askerimizin toprağa verildiği gün terör örgütü propagandasına ev sahipliği yaptı. İBB'ye ait Müze Gazhane'de düzenlenen etkinlikte konuşan DEM'li vekil Adalet Kaya, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istedi, etkisiz hale getirilen teröristler için ise üzgün olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait Müze Gazhane'de büyük bir skandala imza atıldı. İBB Kültür Dairesi Başkanlığı resmi X hesabından kalleş terör saldırısı sonucu askerlerimizin şehit olmasının ardından 13-14 Ocak tarihindeki tüm etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Ancak, İBB'ye ait Müze Gazhane'de terör propagandasının yapıldığı bir etkinlik gerçekleştirildi. "Mor Dayanışma" adı altındaki organizasyona DEM'li vekil Adalet Kaya da katıldı.

Adalet Kaya, konuşmasında terör örgütü elebaşı bebek katili Öcalan'a özgürlük istedi. Teröristbaşının hapiste tutulmasını "hukuksuzluk" olarak niteleyecek kadar ileri giden Kaya, "Orta Doğu coğrafyasına barışı getirecek en önemli aktör Öcalan'dır." dedi.

Terör örgütünün sözcülüğüne soyunan Kaya, Türk ordusu tarafından düzenlenen harekatlarda etkisiz hale getirilen teröristler için duyduğu üzüntüsünü de dile getirdi.

 

İBB'ye ait Müze Gazhane'de terör propangandası! Bölücübaşını böyle övdüler! ile ilgili etiketler İBB Abdullah Öcalan CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.