İBB'ye ait İSTAÇ TIR'ı 2 araca çarptı: 2 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda İBB’ye ait İSTAÇ TIR'ı, emniyet şeridinde duran bir kamyonete çarptı. Tır sürücüsü ardından duramayarak başka bir TIR'a çarparken, kaza nedeniyle 2 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Edirne istikametinde İBB’ye ait Mahmut Ç. idaresindeki 34 EYB 252 plakalı İSTAÇ TIR'ı, emniyet şeridinde duran Celal A. idaresindeki 34 MN 2111 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

İSTAÇ tırı ardından duramayarak seyir halinde olan başka bir TIR'a da çarptı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Mahmut Ç. ile Celal A. hastaneye kaldırılırken, 4 şeritli yolda 3 şerit trafiğe kapatıldı.

İBB'ye ait İSTAÇ TIR'ı 2 araca çarptı: 2 yaralı ile ilgili etiketler TIR kaza Trafik kazası İBB kuzey marmara otoyolu İSTAÇ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.