İBB'nin sabah 'sürprizi' : Metro girişi kapatıldı, İstanbullu perişan oldu...

Sabah saatlerinde Ünalan metrosunun girişi görevliler tarafından şerit çekilerek kapatıldı. Metroya merdiven ve yürüyen merdivenlerden giriş yapamayan yüzlerce vatandaş, asansöre yöneldi. Metronun asansör girişinde uzun kuyruklar oluşması sonucu vatandaşlar işlerine geç kaldı.

İstanbul'da yönetimsizlik nedeniyle yaşanan toplu taşıma arızalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İstanbullular metro girişinin kapatılması nedeniyle bu sabah da Ünalan'da zor anlar yaşadı.

MERDİVEN KAPATILDI, ASANSÖRDE KUYRUK OLUŞTU

Sabah 08.00 saatlerinde Ünalan metrosunun girişi görevliler tarafından şerit çekilerek kapatıldı. Metroya merdiven ve yürüyen merdivenlerden giriş yapamayan yüzlerce vatandaş, asansöre yöneldi. Metronun asansör girişinde uzun kuyruklar oluşması sonucu vatandaşlar işlerine geç kaldı. 

Asansör kuyruğunda bekleyen vatandaşlar toplu taşımadaki arızalar yüzünden geç kalmalar nedeniyle hemen hemen her gün işyerlerindeki yöneticilerle problem yaşadığını belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na isyan etti. 

İBB'nin sabah 'sürprizi' : Metro girişi kapatıldı, İstanbullu perişan oldu...

İBB'nin sabah 'sürprizi' : Metro girişi kapatıldı, İstanbullu perişan oldu... ile ilgili etiketler İBB İstanbul metro

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.