İBB'nin müsilaj temizliği alay konusu oldu: Zaman boşa gitmiş gibi görülüyor!

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj kabusu ile mücadele başlatan İBB'nin pek de işe yaramayan yöntemi sosyal medyada alay konusu oldu. Vatandaşların video kayda aldığı o anlarda belediye tarafından tahsis edilen bir aracın deniz kenarındaki salyayı temizlemek için uzun uğraşlar verdiği fakat yüzeydeki çok büyük pislikler harici hiç bir şeyi temizlemediği görülüyor.

Sosyal medya Marmara Denizi'ni saran müsilajı temizlemeye çalışan İBB2ni enteresan yöntemini konuşuyor. 

Bir vatandaşın belediyeye ait makinenin deniz salyasını temizlemeye çalıştığı o anları telefon kamerasına çekerek paylaşması üzerine 'İBB müsilajda ne kadar başarılı?' sorusu gündeme geldi.

"ÇALIŞILAN ZAMAN BOŞA GİTMİŞ GİBİ GÖRÜLÜYOR"

Sahil kenarında amcaların manuel olarak deniz salyasını temizlemede daha başarılı olduğunu söyleyen bir vatandaş, İBB'nin temizleme için tahsis ettiği makinanın başarılı olmadığını belirtti. Videoyu çeken vatandaş, "Bu makina sözde denizin yüzeyindeki pisliği toplayıp arkasındaki torbaya aktarması gerekiyor çöpleri. Fakat makinada o kadar basit bir mantıksızlık var ki. Ancak çok büyük parçalı çöpler torbaya gidebiliyor. Çalışılan zaman sanki boşa gitmiş gibi görünüyor. Halk olarak bütün gün bunu sorguladık." dedi. 

İBB'nin müsilaj temizliği alay konusu oldu: Zaman boşa gitmiş gibi görülüyor! ile ilgili etiketler Deniz İBB müsilaj marmara denizi deniz salyası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.