İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası! İşte gösterime girecek filmler!

İstanbul Film Festivali’nin 43'üncüsü bu yıl düzenlenecek. İstanbul Film Festivali'nin destekçileri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere; Beyoğlu Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi de yer alıyor. Bu yıl LGBT propagandası yapan; Kadın, Carmen’le O Yaz, Pet Shop Günleri, Geçit ve Yurt filmleri 17-28 Nisan tarihleri arasında beyazperdede olacak.

İKSV'ye bağlı İstanbul Film Festivali, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X'ten 'LGBT'yi normalleştiren' filmlerin afişlerini "Nerdesin Aşkım?" ifadesiyle paylaşarak duyurdu.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Nehir Tuna’nın yaptığı söz konusu filmlerden biri olan Yurt, bu yıl 80.'si düzenlenen Venedik Film Festivali’nde de Ufuklar kategorisinde LGBT temalı yapımların rekabet ettiği 'Kuir Aslan' listesine girerek yarışa dahil oldu.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası! İşte gösterime girecek filmler!

KOÇ VE ECZACIBAŞI VAKFIN YÖNETİCİSİ

Günümüzde Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Koç’un ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın başında olduğu vakıf; 1982 yılından bu yana İstanbul Film Festivali ile çok sayıda filmi, izleyicilerle buluşturuyor.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası! İşte gösterime girecek filmler! ile ilgili etiketler LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.