İBB'den skandal hamle: 20 yıl önce tertemiz olan Haliç'i 3 yılda kirletmeye çalışıyorlar

İstanbul'un en önemli bölgelerinden biri olan ve 20 yıl önce tertemiz olan Haliç'i İBB yönetiminin yeniden kirletmeye çalıştığı görüldü. Sosyal medyada gündem olan skandal görüntülerde İBB'nin atık su aracının Haliç'e pis suları döktüğü görüldü.

Bir dönem kötü kolularla gündem düşmeyen haliç 20 yıl önce yapılan büyük çalışmayla tamamen temizlenmişti. Ancak İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin Haliç'i kirletmek için elinden geleni yaptığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada gündem olan bir videoda İBB'nin atık su aracının katran gibi pis suları Haliç'e döktüğü görüldü. Kapadokya'da kaçak tuvalet yıkımına isyan edenlerin İBB'nin Haliç'i kirletme girişimine sessiz kalması dikkat çekti.

Bir vatandaşın çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "CHP’li İBB, çocuklarımızın geleceğini en önemlisi sağlığını tehdit ediyor, atık ve zararlı suları dereye akıtıyor. 1994’ten günümüze Yüzyılın Çevre Projesi “Boğaz’dan Kağıthane Deresi üzerinden Denizsuyu”verilerek Haliç tertemiz hale gelmişti. Haliç’i kirletmeyin!" dedi.

 

İBB'den skandal hamle: 20 yıl önce tertemiz olan Haliç'i 3 yılda kirletmeye çalışıyorlar ile ilgili etiketler İBB haliç atık su
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.