İBB'den Sırrı Süreyya Önder'in damadına büyük kıyak

Terörle bağlantısı bulunan 557 kişinin işe alınmasıyla tepki çeken İBB, yeni bir olayla gündeme geldi. Ekrem İmamoğlu'nun bu kez de HDP'li siyasetçi Sırrı Süreyya Önder'in reklamcı damadının şirketiyle anlaştığı ve Karbonat Reklam isimli şirkete 3 ihalede 26 milyon 36 bin 750 TL'lik ödeme yapıldığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İBB'de terörle bağlantısı bulunan 557 kişinin çalışmasını gündeme getirmesinin ardından yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

İBB'nin, HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in damadına ait olan Karbonat Reklam'a 3 ihalede 26 milyon 36 bin 750 TL'lik ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Sektörde, Karbonat Reklam'ın perde arkasındaki sahibi olduğu ileri sürülen ve böyle tanınan ancak kendisini şirketin ”İş Direktörü' ve ”Genel Koordinatör”ü olarak tanıtan reklamcı damat Emre Abay'ın İBB şirketi Kültür A.Ş. üzerinden, birisi 15 Milyon TL.'lik, diğeri 8 Milyon TL.'lik üçüncüsü de 2 Milyon 862 bin TL.'lik ballı ihaleleri peş peşe almış olması ”CHP'li İmamoğlu seçim diyeti ödüyor” yorumlarına neden oldu.

İBB'den Sırrı Süreyya Önder'in damadına büyük kıyak ile ilgili etiketler İBB Sırrı Süreyya Önder Ekrem İmamoğlu reklamcı Emre Abay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.