İBB'den özel halk otobüsü şoförlerine 'garaj' zulmü! 150 araç sokakta kaldı!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Alibeyköy Çobançeşme'ye bağlı otobüs garajında yaşanan bir skandalı gün yüzüne çıkardı. 10 yıldır Çobançeşme garajına park eden İBB'ye bağlı 150 özel halk otobüsü, bu gece nedensiz bir şekilde o garaja alınmadı...

Ceyhun Bozkurt / SuperHaber

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönetiminde bir skandal daha patlak verdi. 

İBB'ye bağlı özel halk otobüsleri, 10 yıldır park ettikleri Çobançeşme garajına bu akşam üzeri nedensiz bir şekilde alınmadı.

İBB'den özel halk otobüsü şoförlerine 'garaj' zulmü! 150 araç sokakta kaldı!

150 ARAÇ GARAJA ALINMADI

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, 150 adet özel halk otobüsünün garaja alınmadığını ve araçların yollara park edildiğini görüntüledi. O bölgede bulunan şoförler ise bu duruma isyan etti.

İBB'den özel halk otobüsü şoförlerine 'garaj' zulmü! 150 araç sokakta kaldı! - Resim : 2

"10 yıldır araçlarımızı buradaki garaja park ediyoruz. Biz bu garaja aylık bakım ve kira ücreti ödüyoruz. Buna rağmen bu akşam nedensiz bir şekilde 150 tane araç Çobançeşme garajına alınmadı" diyen şoförler, bu otobüslerin yarın nasıl yola çıkacağını sordu.

 

İBB'den özel halk otobüsü şoförlerine 'garaj' zulmü! 150 araç sokakta kaldı! ile ilgili etiketler İBB Otobüs Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.