İBB'den Galata Kulesi restorasyonuna engel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Galata Kulesi'nde devam eden restorasyon çalışmaları sırasında elektriği kesti. Restorasyon için kılını kıpırdatmayan, üstüne Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın çalışmasını sekteye uğratmaya çalışan İBB tepkilerin hedefi oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak "Memlekete bir çivi çakmadıkları gibi yapılanları da söküyorlar!" ifadesini kullandı.

İstanbul'un simgelerinden Galata Kulesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restore ediliyor.

Kulenin müzeye çevrilmesi için yapılan çalışmalara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) engel olmaya kalktı.

ELEKTRİĞİ KESTİLER

Galata Kulesi'nin çevresine giden ekipler, meydanın ve kulenin elektriğini kesti. Elektrik direkleri de tek tek söküldü.

Bakanlık çalışanları ise çalışmaların yavaşlamaması için anında çözüm üretti ve restorasyon çalışmalarını kaldığı yerden devam ettirdi.

İBB'den Galata Kulesi restorasyonuna engel

AK PARTİ'Lİ MUŞ'TAN SERT TEPKİ: ÇİVİ ÇAKMADIKLARI GİBİ SÖKÜYORLAR

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

"İBB'yi yöneten CHP zihniyetinin habisliğine bakar mısınız!?" diyen Muş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galata Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı uhdesine geçince CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ışıklandırma direklerini sökmüş. Bu nasıl bir nefret? Memlekete bir çivi çakmadıkları gibi yapılanları da söküyorlar!"

İBB'den Galata Kulesi restorasyonuna engel ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Galata Kulesi Elektrik Kültür ve Turizm Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.