İBB'de yeni kriz: PKK skandalının ardından tacizci personel patlak verdi...

PKK'nın dağ kadrosunda yer alan ve İBB'de çalışan Şafak D.'nin tutuklanmasının ardından İBB'de yeni bir skandal patlak verdi. Yine İBB Mezarlıklar Müdürlüğü'nde çalışan S.A., İstanbul’un Maltepe İlçesi’ne bağlı Yalı Mahallesi’nde yaşları 18’den küçük beş lise öğrencisine cinsel tacizde bulundu.

PKK'nın dağ kadrosundan inen ve İBB'de sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak D. tutuklanmıştı. Bu gelişmenin ardından gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çevrildi. 

 Bu haberlerin ardından İBB'de başka bir deprem meydana geldi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçiren “Çocuğun Cinsel İstismarı” olayı 9 Mayıs Pazartesi günü Maltepe İlçesi’nde meydana geldi.

İBB MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREVLİ

İddialara göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde “Güvenlik Görevlisi” olarak görev yapan 42 yaşındaki S.A., İstanbul’un Maltepe İlçesi’ne bağlı Yalı Mahallesi’nde yaşları 18’den küçük beş lise öğrencisine cinsel tacizde bulundu.

0X0 Ibbnin Guvenlikcisi Tacizden Tutuklandi 1652766918227

CİNSEL TACİZ ŞÜPHELİSİ 

Sabah’taki habere göre; beş öğrenci; S.A.’yı sokak ortasında darp etti. Olay sosyal medya üzerinden de paylaşılınca geniş kapsamlı inceleme başlatıldı. Görüntüleri inceleyen İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri; “Cinsel Taciz” şüphelisi S.A.’nın açık kimliğini ve ikamet adresini çok kısa süre içerisinde tespit etti.

0X0 Ibbnin Guvenlikcisi Tacizden Tutuklandi 1652766898096

“ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMARI” SUÇUNDAN…

S.A. isimli “Cinsel Taciz” şüphelisi olaydan üç gün sonra; 12 Mayıs Perşembe günü İstanbul’un Pendik İlçesi’nde Çocuk Şube Müdürlüğü ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 Kısa sürede gözaltına alınan ve yasal işlemlerinin sonrasında “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan dolayı adliyeye sevk edilen şüpheli S.A. tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.

 

İBB'de yeni kriz: PKK skandalının ardından tacizci personel patlak verdi... ile ilgili etiketler PKK İBB Taciz cinsel taciz mezarlıklar müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.