İBB'de terör sempatizanlığı! Yavuz Saltık ve Kılıçdaroğlu'nun yeğeni koltuğundan oldu

 İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, PKK'lılara 300 adet sosyal yardım kartı dağıtması gerekçesiyle görevinden alındı... Saltık'ın sosyal medya hesabından herhangi bir açıklama yer almazken, bu değişiklik İBB internet sitesindeki yönetim şemasında paylaşıldı. Saltık yeni görevinde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı oldu. Bu gelişmelerin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öz yeğeni olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan da görevden alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde sular durulmuyor... İBB'nin içerisindeki en olaylı isimlerden olan İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yavuz Saltık'ın görevinden kovulduğu iddia edildi. 

Saltık'ın sessiz sedasız bu görevden alınma olayının altında ise PKK'ya yardım ettiği iddiası yer aldı. Yavuz Saltık'ın 300 sosyal yardım kartını, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kurduğu DİYADER isimli oluşuma verdiği öne sürüldü. 

İBB'de terör sempatizanlığı! Yavuz Saltık ve Kılıçdaroğlu'nun yeğeni koltuğundan oldu

HDP'Lİ VEKİLİ MAKAMINDA AĞIRLAMIŞ

Yavuz Saltık'ın HDP'li milletvekili Hüda Kaya'yı da makanında ağırlaması büyük tepkilere yol açmıştı

İBB'de terör sempatizanlığı! Yavuz Saltık ve Kılıçdaroğlu'nun yeğeni koltuğundan oldu - Resim : 2YENİ GÖREVİ...

Saltık'ın sosyal medya hesabında bu görevden alınmayla alakalı herhangi bir bilgi yer almazken İBB'nin sitesindeki yönetim şemasında Yavuz Saltık, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı olarak yazıldı... 

İBB'de terör sempatizanlığı! Yavuz Saltık ve Kılıçdaroğlu'nun yeğeni koltuğundan oldu - Resim : 3

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÖZ YEĞENİ DE GÖREVDEN ALINDI

CHP içinde Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu çatışması sürerken bir görevden alma haberi de Şengül Altan Arslan'dan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öz yeğeni olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan da 20 gün önce görevden alındı. Sosyal medyada Arslan'ın, İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü’nde 25 kişiyi işten atıp, terörist Sevtap Ayman’ı işe aldığı öne sürülmüştü. 

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.