İBB yine boş işler peşinde!

Salgın döneminde ulaşımda tam bir fiyasko yaşanan İBB, sağanak yağışlar karşısında pes eden, başta Haliç olmak üzere İstanbul'un kıyıları kirlilik yüzünden berbat durumdayken asli görevleri yerine yine boş işler peşinde koşuyor. İBB tüm görevlerini hakkıyla yerine getirmiş gibi bu kez de online bir tavla turnuvası düzenlemeye hazırlanıyor.

İstanbul'un birçok üst geçidinde bugünlerde bir pankart görülüyor. Üzerinde iri puntolarla "İstanbul Tavla Turnuvası" yazan pankart İBB'ye ait.

Yine boş işler peşinde koşan İBB 18 Temmuz'da yapılacağını duyurduğu turnuvaya İstanbulluları "Dünya rekoruna hazır mıyız?" sözleri ile davet ediyor.

İBB yine boş işler peşinde!

Yani Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB pandemi günlerinde Haliç'ten Riva'ya mega kentin temizliği gibi birçok konuda önemli görevler varken tavla turnuvası organize etmesi büyük şaşkınlık ve tepki yaratmış durumda.

İBB yine boş işler peşinde! - Resim : 2

Oysa aynı İBB pandemi sürecinde ulaşımda tam bir fiyaskoya imza atmış, sefer sayılarını azaltıp sosyal mesafe uyarıları yapıldığı günlerde insanları tıklım tıklım otobüslere mahkum ederken, araçlara binenleri de trol olmakla suçlamıştı. 

İBB yine boş işler peşinde! - Resim : 3

Üstelik "Organize kötülük" olarak ilan ettiği bu iddianın bir yalan olduğu savcılık soruşturması ile ortaya çıkmıştı. 

İBB sadece pandemide fiyasko yaşamadı kuşkusuz. İmamoğlu göreve geldikten hemen sonra yaşanan sel felaketinde ortadan kaybolmuştu. İBB'nin o tarihte çiçeği burnunda başkanının Bodrum'da tatilde olduğu ortaya çıkmış, tepkiler üzerine bir kaç saatliğine İstanbul'a gelen İmamoğlu gövde gösteri yaptıktan hemen sonra da tatiline devam etmişti. 

İBB yine boş işler peşinde! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Murat Ongun tavla turnuvası