İBB Sözcüsünden İsviçre tatili açıklaması: Hesabımı İmamoğlu'na verdim

İstanbul'da geçtiğimiz ayın sonunda etkili olan kar yağışı sırasında yurt dışında lüks bir otelde tatil yaptığı ortaya çıkan ve tepkilerin hedefi haline gelen İBB Sözcüsü Murat Ongun, haftalar sonra kendisini savundu. Faturayı kamuoyu ile paylaşmayacağını söyleyen Ongun, "Ben hesabımı belediye başkanıma gösterdim. Kamu görevlisi olarak devlete de müfettişlere de hesap verebilirim." diye konuştu. Ongun, tatilini nerede yaptığının çok da önemli olmadığını belirterek, "İsviçre'de değildim" dedi.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı sırasında CHP'li İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda, sözcüsü Murat Ongun'un ise yurt dışında kayak tatilinde olması tepki çekmişti.

Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, Ongun'un dünyanın en pahalı kayak merkezlerinden birinde olduğunu açıklamıştı.

Karla mücadele tweet'lerini yurt dışından atan Ongun, yaklaşık üç hafta sonra konuya ilişkin açıklama yaptı.

Tele 1 canlı yayınında konuşan Ongun, "Benim hesap vereceğim yerler var. Hesabımı belediye başkanıma gösterdim. Kamu görevlisi olarak devlete de müfettişlere de hesap verebilirim." dedi.

Ongun, sunucunun sorusu sonrasında yaptığı açıklamada, faturayı kamuoyu ile paylaşmayacağını da ifade etti.

İBB Sözcüsünden İsviçre tatili açıklaması: Hesabımı İmamoğlu'na verdim ile ilgili etiketler İBB Sözcü İsviçre ONGUN
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.