İBB kitapçısında çocuklara, cinsel taciz içerikli kitap satılıyor!

İBB bünyesindeki İstanbul Kitapçısı'nda çocuk kategorisinde satışa sunulan 'Aşk ve Dostluk' ile 'Çıtır Çıtır Felsefe' adlı kitapların içeriği şoke etti. Kitapların birinde çiftler arasındaki fiziki temas anlatılırken, diğerinde erkek çocuğa cinsel taciz ifadeleri açıkça yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesindeki İstanbul Kitapçısı'nda satılan çocuk kitaplarında skandal ifadeler ortaya çıktı.

Yeni Şafak'ın haberine göre; çocuk kitabı kategorisinden satışa çıkarılan 'Aşk ve Dostluk' ile 'Çıtır Çıtır Felsefe' adlı kitaplar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

'Aşk ve Dostluk' adlı kitapta; çiftler arasındaki temas, "Aşk ancak özel alanda var olur; ancak bu özel alanda öpücüklere, okşamalara, dokunuşlara yer vardır; bedenler birbirini keşfeder ve birbirleriyle konuşur" cümleleri ile ifade ediliyor.

İBB kitapçısında çocuklara, cinsel taciz içerikli kitap satılıyor!

'Çıtır Çıtır Felsefe' isimli kitapta ise pedofili kapsamında bölüm yer alıyor. Kitapta; Hügo adlı erkek çocuğunun arabada yanına oturan bir erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatılıyor.

İBB kitapçısında çocuklara, cinsel taciz içerikli kitap satılıyor! - Resim : 2

 

İBB kitapçısında çocuklara, cinsel taciz içerikli kitap satılıyor! ile ilgili etiketler İBB Dilek İmamoğlu İstanbul Kitapçısı Çıtır Çıtır Felsefe Aşk ve Dostluk
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.