İBB Başkanı Uysal’dan araç sahiplerini sevindirecek talimat!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ın, havalimanları İSPARK otoparklarında başlatılan 1 saat ücretsiz otopark uygulamasının 2 saate çıkarılması talimatını verdiği açıklandı.

İBB Başkanı Uysal, 1 saat olan ücretsiz otopark süresinin havalimanlarında yaşanabilecek rötar ihtimallerine karşı 2 saate çıkarıldığını açıkladı.

İBB iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri AŞ (İSPARK), tarafından Sabiha Gökçen ile Atatürk havalimanlarına yakın mesafede bulunan yaklaşık 3 bin 500 araç kapasiteli otoparklardaki ücretsiz uygulama süresinin uzatıldığı bildirildi.

20170721AW129309_02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İSPARK'ın havalimanı otoparklarında başlatılan 1 saatlik ücretsiz park uygulaması yoğun ilgi gördü.

Artan talep ve vatandaşların isteği doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın talimatıyla yurt içi ve yurt dışından gelen yolcuların gecikme süreleri de dikkate alınarak, ücretsiz uygulama süresi 2 saate çıkarıldı.

İBB Başkanı Uysal’dan araç sahiplerini sevindirecek talimat! ile ilgili etiketler İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK Havalimanı İstanbul ücretsiz otopark
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.