İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde kullandı.

İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve çocukları ile birlikte oyunu kullanmak için saat 12.40 sıralarında Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geldi.

Destekle ve sevgi gösterisiyle karşılanan İmamoğlu, yurttaşlarla beraber sohbet edip fotoğraf çektirdi. 2244 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren İmamoğlu, eşi ve oğlu, gerekli kontroller için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Ekrem İmamoğlu daha sonra kabine geçip oyunu kullandı. Basının da yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Hayırlı uğurlu olsun. Şehrimiz, ülkemiz, ilçemiz, bütün beldeler, bütün ilçeler, bütün iller, bütün büyükşehirler... Milletimizin huzuru, barışı, bir arada yaşama mutluluğu; inşallah bolluğa, berekete vesile olur" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.