İBB Başkan adayları arasında adı geçiyor... Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, 5 yılını anlatan bir video paylaştı

İBB Başkan adayları arasında adı geçen Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, 5 yılını anlatan bir video paylaştı. "Projelerimiz ve yatırımlarımızla geçen 5 yıl..." notuyla paylaşılan videoda Turan'ın "İstanbul'a gönül coğrafyamızın başkenti olarak bakıyoruz." sözleri dikkat çekti.

Türkiye yaklaşan yerel seçimlere odaklandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında adı geçen Fatih Belediyesi Belediye Başkanı Ergün Turan, X hesabından 5 yılını anlatan bir video paylaştı. 

"Projelerimiz ve yatırımlarımızla geçen 5 yıl..." notuyla paylaşılan videoda Kütüphaneler, spor merkezleri, tarihi yapıların korunması, parklar, bahçeler ve çeşmeler ayrıntılı olarak paylaşıldı. 

"İSTANBUL'DA GÖNÜL COĞRAFYAMIZIN BAŞKENTİ OLARAK BAKIYORUZ"

5 yıldır Fatih Belediyesi'nin çalışmalarının gösterildiği videoda Turan'ın "İstanbul'a gönül coğrafyamızın başkenti olarak bakıyoruz." sözleri dikkat çekti.

İBB Başkan adayları arasında adı geçiyor... Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, 5 yılını anlatan bir video paylaştı ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti İBB AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.