İBB Başkan adayı Murat Kurum Bağcılar'da... "Tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız"

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar'da vatandaşlara hitap etti. "İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız!" diyen Kurum "Bağcılar’ın kentsel dönüşümüne ilişkin şu 5 yılda bir çivi çaktılar mı? Ulaşımla ilgili, metro ile ilgili Bağcılarlı kardeşimin sorununu çözmek için bir adım attılar mı? Şimdi sen ‘ben böyle sözler vermedim’ diyorsun. Ya sana kim inanır?" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar'da vatandaşlara hitap etti. 

İşte Kurum'un açıklamalarından satır başları:

31 Mart Bayramını müjdeliyorsunuz. Bu hareket kadın hareketi olacak, bu hareket gençlik hareketi olacak, bu hareket İstanbul’un özgürlük hareketi olacak, bu hareket İstanbul’un yeniden yükselişi, yeniden şahlanışı olacak.

Tahribat dönemi bitecek, İstanbul’un her sokağını aşkımızla, sevgimizle yeniden ayağa kaldıracağız.

İstanbul’da tek bir riskli yapı kalamayana kadar çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız.

Depremde ağız dolusu sözler verdiler, bedava konut yapacağız dediler. Biz bu konutların temelini atarken siz bu konutları yapamazsınız dediler.

Milletimizin güvenini aldığımız yerde bu güven birilerini telaşlandırdı. İstanbul’da ihmalkârlığıyla, iş bilmezliğiyle 5 yıl İstanbul’umuza kaybettiren CHP’li İBB adayı endişe içerisinde bir o yana bir bu yana savruluyor.

Bağcılar’ın kentsel dömüşümüne ilişkin şu 5 yılda bir çivi çaktılar mı? Ulaşımla ilgili, metro ile ilgili Bağcılarlı kardeşimin sorununu çözmek için bir adım attılar mı? Şimdi sen ‘ben böyle sözler vermedim’ diyorsun. Ya sana kim inanır?"

İBB Başkan adayı Murat Kurum Bağcılar'da... "Tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız" ile ilgili etiketler Murat Kurum İstanbul Bağcılar Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.