Huzurevlerindeki yaşlılara aşılama çalışması yapıldı.

Artan koronavirüs vakaları sonrası açıklamalarda bulunan Fahrettin Koca, hatırlatma dozu uyarısında bulunmuştu. Düzce'de sağlık ekipleri tarafından huzurevinde kalanlara aşı yapıldı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca’nın açıklamasının ardından ülke genelinde hatırlatma dozu aşılama çalışmalarına hız verildi. Düzce’de de 3 noktada başlatılan aşılama çalışmaları çerçevesinde yüzlerce kişi hatırlatma aşılarını olmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan huzurevlerinde ki yaşlılar içinde hatırlatma aşılama programı gerçekleştirildi. 2 huzurevi ve 1 yaşlı bakım merkezinde yapılan aşılamalara yaşlılar yoğun ilgi gösterdi.

Huzurevlerindeki yaşlılara aşılama çalışması yapıldı.

VAKA ARTIŞINA KARŞI EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ HATIRLATMA DOZU AŞILARI

Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, aşı çalışmasına hız verdiklerini belirterek, “60 kadar yaşlımız var Muharrem Sancaklı Huzurevinde hatırlatma doz aşılarını yapmaya başladık. Bayram tatili ile birlikte sağlık bakanlığımızda hatırlatma dozlarımızı yapalım diye çağrı yapmıştı. Huzurevlerimizde de hatırlatma dozu vakitleri gelenlere aşılama çalışmalarını yapıyoruz. Bugün itibari ile Düzce’de ki tüm huzurevlerinde ki aşılama çalışmalarımızı bitirmiş olacağız. Bayram tatili ile birlikte aşılama çalışmalarımıza başladık. İlk önce hastanelerimizde aşılama çalışmalarımıza başlamıştık. Daha sonra sağlıklı hayat merkezlerimizde aşılamalara başlamıştık. Son olarak Aile sağlığı merkezlerimizde de aşılama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vakalarda belli bir oranda artış var. Buradaki en önemli silahımız hatırlatma dozu aşıları. Ayrıca kalabalık ortamlarda bulunacağımız zamanlarda maske ve birbirimize olan mesafeyi ayarlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Huzurevlerindeki yaşlılara aşılama çalışması yapıldı. - Resim : 2

YAKLAŞIK 200 YAŞLININ AŞILARI TAMAMLANACAK 

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ercan Öztürk ise yaşlıların aşılama çalışmalarında yanlarında olduğunu gün içerisinde 200 büyüğün aşılama çalışmalarının tamamlanacağını belirterek "Sağlık Bakanlığımızın açıklaması ile birlikte Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte ilimizde bulunan tüm huzurevlerimizde aşılama çalışması başlattık. Büyüklerimizi bu hastalıktan korumak için sağlık müdürlüğümüzün ekipleriyle de 3 kuruluşumuzda da aşılarımız yapılıyor. Yaklaşık 200 büyüğümüz var tamamı aşıları bugün tamamlanmış olacak” dedi.

 

 

-İHA

Huzurevlerindeki yaşlılara aşılama çalışması yapıldı. ile ilgili etiketler Düzce huzurevi aşılama yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.