Husumetlilerin kavgası kanlı bitti: 15 yaşındaki çocuk kafasından vuruldu

Adana’da iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Ara sokaklarda çatışan grubun kavgası sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Başından vurulan 15 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi olduğu belirtilirken, yaralanan bir kişinin de kavganın ortasında kaldığı öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde, husumetli olduğu belirtilen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Ara sokaklarda her iki grupta birbirlerine defalarca ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda Sami Yusuf Y. belinden, M.A.Ö (15) başından ve kavganın arasında kalan Suriye uyruklu İymet B. ise ayağından yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi.

Husumetlilerin kavgası kanlı bitti: 15 yaşındaki çocuk kafasından vuruldu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Başından tabanca ile yaralanan 15 yaşındaki M.A.Ö'nün durumunun ağır olduğu ve ameliyatının devam ettiği öğrenildi. Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışmalarına devam ediyor.


İHA

Husumetlilerin kavgası kanlı bitti: 15 yaşındaki çocuk kafasından vuruldu ile ilgili etiketler Adana silahlı kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.