Husumet kanlı bitti: Baba öldürüldü, oğlu yaralandı

Antalya'da iki aile arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Olayda pompalı tüfekle vurulan baba hayatını kaybederken oğlu ise yaralandı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, "Ben yaptım, ben vurdum” dedi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde, Atatürk Mahallesi Kır Sokak üzerinde bulunan müstakil evin önünde başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Yaklaşık bir hafta önce aralarında tartışma çıkan iki ailenin fertleri Mevlüt Eren (67) ve oğlu Saadettin Eren ile S.M ve H.M. ev önünde karşı karşıya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Husumet kanlı bitti: Baba öldürüldü, oğlu yaralandı

Yaşanan arbede sırasında elindeki pompalı tüfeği ateşleyen S.M., Mevlüt Eren’i sol omuz kısmından ağır şekilde, Sadettin Eren’i ise bacağından yaraladı. Mevlüt Eren olay yerinde hayatını kaybederken oğlu ise kendi imkânlarıyla hastaneye gitti. Mevlüt Eren’in eşinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Husumet kanlı bitti: Baba öldürüldü, oğlu yaralandı - Resim : 2

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli S.M.’yi cinayet aleti olan pompalı tüfekle birlikte yakalayarak Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürmek üzere ekip aracına bindirdi. Ekip otosuna bindiği sırada S.M.’nin “Ben yaptım, ben vurdum” sözleri ise dikkat çekerken, Mevlüt Eren’in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

İHA

Husumet kanlı bitti: Baba öldürüldü, oğlu yaralandı ile ilgili etiketler Antalya cinayet husumet Saadettin eren Mevlüt Eren

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.