Hüseyin Cimşir: Bu kulübe bu şehre layık olanlarla devam edeceğiz

Hüseyin Cimşir: "Böyle gitmez. Bazı oyuncularla yolları ayırmak zorundayız. Hangi takımda forma giydiklerini hatırlamaları gerekiyor bazı oyuncuların. Kapris yapmaya hakkı yok kimsenin. Bu kulübe bu şehre layık olanlarla devam edeceğiz. Herkesin aynaya bakması gerekiyor."

BB Erzurumspor'da Hüseyin Cimşir dönemi 4 maçta 0 galibiyetle devam ediyor. Son olarak Beşiktaş'a deplasmanda 4-0 yenilen Mavi-Beyazlılar, yeni hocasıyla ligde henüz gol sevinci dahi yaşayamadı.

Maçın ardından önemli açıklamalar yapan Hüseyin Cimşir, bazı isimlerle yolları ayıracaklarını söyledi. Genç hocanın kastettiği isim Arvydas Novikovas... Litvanyalı forvet devre arasında oyundan alınmıştı.

"Benle olan dönemde 4 maçtır mağlup oluyoruz. Gol de atamadık. 60 dakika Beşiktaş'a pozisyon vermedik. Yakaladığımız fırsatlar var. Ama penaltıdan sonra yazla kış gibi.... Konsantrasyon dağılıyor. Bu seviyede bunlar olmaması gerekiyor. Böyle gitmez. Bazı oyuncularla yolları ayırmak zorundayız. Hangi takımda forma giydiklerini hatırlamaları gerekiyor bazı oyuncuların. Kapris yapmaya hakkı yok kimsenin. Bu kulübe bu şehre layık olanlarla devam edeceğiz. Herkesin aynaya bakması gerekiyor. Bedenen burada ruhen burada değilse o arkadaşlarla yolları ayırmamız gerekiyor. Teknik direktör değişmiş, başkan değişmiş tamam ama oyuncular da şapkayı önüne koyacaklar. Bu kadar kolay teslim olmamalıyız. Hep ben atayım dersen olmaz. Aynı duyguyu hisseden oyuncularla yola devam edeceğiz."

Hüseyin Cimşir: Bu kulübe bu şehre layık olanlarla devam edeceğiz ile ilgili etiketler BB Erzurumspor Hüseyin Çimşir Arvydas Novikovas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.