Hürriyet'ten ayrılanlar ünlü meyhanede buluştu!

Hürriyet Gazetesi yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde evlerine yapılan tebligatla işten çıkartılan gazetecilerden bir bölümü veda buluşması düzenledi. Mekan ise ünlü gazetecilerin gittiği Yakup2 adlı meyhaneydi...

Geçtiğimiz günlerde medyayı sarsan gelişmeydi Hürriyet'te yaşanan tenkisat ve ardından gelen istifalar... 

Gazete yönetimi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın haberi olmadan aralarında Serkan Ocak, Banu Tuna, Çınar Oskay, İpek Özbek, İpek Yezdani, Sebati Karakurt, Kenan Başaran, İbrahim Yurtbay, Önder Öndeş, Dürdane Kırçuval, Şebnem Turhan, Aslı Barış, Esra Açıkgöz, Aydil Durgun'un da olduğu 43 kişiyi evlerine gönderdiği tebligatla işten çıkarttı.

Bu işten çıkartmalara tepki olarak yazarlar Gülse Birsel, Ayşe Arman ve Jale Özgentürk istifa vererek gazete ile yollarını ayırdı. 

Gazetedeki görevinden istifa edenler arasında GYY Vahap Munyar da vardı.

Geçtiğimiz çarşamba günü yaşanan tenkisatla yıllardın çalıştıkları Hürriyet'ten ayrılmak zorunda kalan gazeteciler dün akşam ünlü gazetecilerin müdavimi olduğu Yakup2 adlı meyhanede buluştu. 

Hürriyet Yazarı Uğur Vardan buluşmaya ilişkin fotoğrafı "bir veda busesi" sözleri ile paylaştı.

Hürriyet'ten ayrılanlar ünlü meyhanede buluştu!

Hürriyet'ten ayrılanlar ünlü meyhanede buluştu! ile ilgili etiketler Hürriyet Gülse Birsel Ayşe Arman gazeteci Vahap Munyar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.