Hürriyet yazarı Özbey'den Sofuoğlu önerisi

Katıldığı bir canlı yayında üniversiteler için 'Fuhuş evleri' ifadesini kullanan Ebubekir Sofuoğlu'nun sözlerini bugünkü köşesinden değerlendiren Hürriyet yazarı Savaş Özbey, ''Madem üniversiteler fuhuş yuvası, sen niye o üniversitelerden aldığın bu unvanları kullanıyorsun ki? Bence kendisine verilebilecek en güzel ceza, bu unvanlarının geri alınması olur.'' ifadelerini kullandı.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

''ONA VERİLECEK EN GÜZEL CEZA...''

Bugünkü köşesinden bu sözleri değerlendiren Hürriyet gazetesi yazarı Savaş Özbey, Sofuoğlu'na verilebilecek en güzel cezanın 'Prof. Dr.' unvanının alınması olduğunu yazdı.

Özbey yazısında, "Üniversiteler için 'fuhuş yuvası' diyen Ebubekir Sofuoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Girdim, Twitter hesabına falan baktım. Her yerde isminin başına 'Prof. Dr.' yazmış. Bence kendisine verilebilecek en güzel ceza, bu unvanlarının geri alınması olur. Değil mi ya? Madem üniversiteler fuhuş yuvası, sen niye o üniversitelerden aldığın bu unvanları kullanıyorsun ki?" ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Hürriyet yazarı Özbey'den Sofuoğlu önerisi ile ilgili etiketler Fuhuş üniversite Hürriyet ebubekir sofuoğlu öğrenci evi savaş özbey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.