Hüner Coşkuner'in ilginç vasiyeti

Sanat müziğinin güçlü seslerinden olan Hüner Coşkuner, kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Coşkuner'in 2013 yılında katıldığı bir programda küpeleriyle gömülmek istediğini söylediği görüntüler yeniden gündeme geldi.

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner'in,yıllar önce konuk olduğu Mesut Yar'ın televizyon programında vasiyetinden bahsettiği video kısa sürede gündem oldu.

"KÜPELERİMLE GÖMÜLMEK İSTERİM"

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında "Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim" demişti.

Hüner Coşkuner'in ilginç vasiyeti

AYLARDIR KANSERLE SAVAŞIYORDU

Hastaneden yapılan açıklamada, "Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştı" ifadelerine yer verilmişti.


Onur Akay, Coşkuner'in hastanedeki son anlarını şöyle aktardı:

"Hüner Coşkuner’in yakınlarına son sözleri şu olmuş: “Benim arkamdan ağlamayın, üzülmeyin. Ben hayatı dolu dolu yaşadım.” demiş ve Kimseye Etmem Şikâyet Ağlarım Ben Halime” isimli şarkıyı okumuş. Daha sonra akşam saatlerinde durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmış. Beyin ölümü gerçekleşince ise doktorlar yakınlarını çağırmış ve helallik almak için sanatçımızı tekrar normal odaya almışlar orada gece 10:00 sularında kalbi durmuş. Mekânı cennet olsun inşallah.” 

Hüner Coşkuner'in ilginç vasiyeti - Resim : 3

 Akay, Instagram adresinden yaptığı açıklamada ise Hüner Coşkuner’in rahatsızlığını sanat camiasından gizlediğini ifade ederek Coşkuner'le çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

 

Hüner Coşkuner'in ilginç vasiyeti ile ilgili etiketler kanser vefat vasiyet Hüner Coşkuner

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.