Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki

Hülya Avşar, son ekonomik gelişmelerle ilgili olarak kendisine sorulan bir soruya ''Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız'' yanıtını verdi. Avşar'ın ekonomik kriz yorumu sosyal medyada tepki topladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, ülkenin ekonomisiyle ilgili açıklamalarında şunları söyledi: "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz' falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum.''

Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek" sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Avşar'a bu açıklamalarının ardından sosyal medyadan tepki yağdı. Şarkıcı Gökhan Özoğuz, radyo programıcı Nihat Sırdar, oyuncu Giray Altınok, radyo programcısı Zeki Enes Akkan tepkilerini Twitter'dan dile getirdiler.

İşte Hülya Avşar için yapılan bazı yorumlar...

Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki

Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki - Resim : 2
Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki - Resim : 3

Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki - Resim : 4
ece üner

 

Hülya Avşar'ın 'ekonomi' yorumuna ünlü isimlerden tepki ile ilgili etiketler Hülya Avşar Gökhan Özoğuz Nihat Sırdar Zeki Enes Akkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.