Hülya Avşar'ın asansör korkusu Serkay Tütüncü'ye fena patladı!

Hülya Avşar'ın asansör fobisi Serkay Tütüncü'ye fena patladı. Masumiyet dizisi setinde yaşanan eğlenceli anlar kameralara yansırken Hülya Avşar ile Serkat Tütüncü arasında geçen diyaloglar herkesi gülümsetti.

Masumiyet dizisinde rol arkadaşı olan ünlü sanatçı Hülya Avşar ile Serkat Tütüncü eğlenceli anlar yaşadı. Hülya Avşar'ın asansör korkusu nedeniyle tam 14 kat merdiven çıkmak zorunda kalan yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü de o anları "ya 14 kat nedir ki" diyerek herkesi gülümsetti.

Fox tv'de yayınlanan Masumiyet dizisi setinde gün geçmiyor ki eğlenceli anlar yaşanmasın. Son olarak dizide İlker karakteri ile tanıdığımız Serkay Tütüncü ile Hülya Avşar arasında geçen komik asansör diyaloğu izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 

Serkay Tütüncü'den annesini canlandıran Hülya Avşar için olay sözler

Dizinin setine ulaşabilmek adına tam 14 kar merdiven tırmanan ikili arasında geçen eğlenceli anlar kameralara yansıdı. Bunlara sebep olan şey ise Hülya Avşar'ın asansör korkusuydu.

İŞTE O ANLAR

Hülya Avşar'ın asansör korkusu Serkay Tütüncü'ye fena patladı! ile ilgili etiketler Hülya Avşar asansör serkay tütüncü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.