'Peçelileri kızıma gösterip 'öcü' diyordum'

Sanatçı Hülya Avşar, koronavirüs tedbirleri kapsamında taktığı siyah maskenin peçeyi andırdığını söyledi. Avşar, peçeye ilişkin skandal açıklamalarda bulunarak, "Şimdi anlıyorum neden peçe taktıklarını, çok uyanıklarmış. Biliyorlarmış başımıza bunların geleceğini..." dedi.

Avşar, bir mekandan çıktığı sırada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Peçe takanları maske taktığı bu dönemde anladığını ifade eden sanatçı, peçe takanları "uyanık" olarak nitelendirdi.

''KÖTÜ ŞEYLERİ TAHMİN ETTİLER''

Avşar, söz konusu kişilerin maske takılan salgın döneminde kötü şeyleri tahmin ettiklerini belirtti.

''ÖCÜ DİYE BAĞIRARAK KORKTU''

Avşar, tamamen kapananlar hakkında zamanında bazı yazılar yazdığını kaydederek, kızı Zehra'nın böyle birisini gördüğünde korktuğunu belirtti. Avşar, ''Zehra görmüştü bir tanesini. 'Öcüü' demiştim. Korkmuştu.'' ifadelerini kullandı.

''NASIL YEMEK YEDİKLERİNİ ÖĞRENDİM''

Maskeyi ima ederek artık herkesin peçe taktığını ifade eden Avşar, peçe takanların nasıl yemek yediklerini öğrendiğini ve bunun çok zor olduğunu anlattı.

Avşar, peçe takan kişilerin çok zor bir hayatlara sahip olduklarına inandığını çünkü havanın sıcak olduğu zamanlarda ve yemek yerken çok zorlandığını ifade etti.

'Peçelileri kızıma gösterip 'öcü' diyordum'

'Peçelileri kızıma gösterip 'öcü' diyordum' ile ilgili etiketler Hülya Avşar maske peçe skandal açıklama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.