Hülya Avşar: Beşiktaş hayatımın bir parçası oldu

Siyah beyazlı kulübün düzenlediği yardım gecesi öncesinde konuşan Hülya Avşar, “Bu dönem öyle bir dönem ki herkesin; herkese, her şeye desteği var. Bizlerin de kulübümüze bunu her şekilde yapmamız gerekiyor. Dolayısıyla Beşiktaş’ta hayatımın bir parçası oldu. Bu gece de buradayız" dedi.

Sanat camiasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar, siyah beyazlı kulübün düzenlediği yardım gecesi öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

Çocukluğundan beri Beşiktaşlı olduğunu dile getiren Avşar, “Çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım. Küçükken lisanslı yüzücüydüm. Orada çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Onun Beşiktaş’a olan sevgisinden etkilendim. Yaşlarımız çok küçüktü. O zamandır Beşiktaşlıyım. Sporu sevdiğim için, hayatım da sporla geçtiği için dolayısıyla Beşiktaş’ta hayatımın bir parçası oldu. Bu gece de buradayız” diye konuştu.

“DESTEK OLMA ZAMANI”

Kulübe destek olma zamanı olduğunun altını çizen Hülya Avşar, “Tabii ki büyük bir kulüp. Dolayısıyla bu dönem öyle bir dönem ki herkesin; herkese, her şeye desteği var. Bizlerin de kulübümüze bunu her şekilde yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bütün kulüplerin kendilerine göre camiası var. Destek olma zamanı biz de buradayız. İnşallah güzel geçecek” şeklinde konuştu.

SERGEN YALÇIN’A 'BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK MISIN' SORUSU

Daha sonra bir süre teknik direktör Sergen Yalçın ile sohbet eden Hülya Avşar, Yalçın’a "Biz paraları toplayacağız, sen de bizi şampiyon yapacak mısın" diye sordu.  Sergen Yalçın ise “Parayı toplayacağız inşallah bu gece. 1 milyondan az verenle muhatap olmam” dedi.

(DHA)

Hülya Avşar: Beşiktaş hayatımın bir parçası oldu ile ilgili etiketler Hülya Avşar Beşiktaş yardım gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.