Hull City’de Martins defteri kapandı, yeni teknik adam arayışı devam ediyor!

Hull City, geçtiğimiz günlerde Şota Arveladze ile yollarını ayırmıştı. Acun Ilıcalı’nın başkanı olduğu İngiliz kulübünün yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olmuştu. Ilıcalı, takımın başına Pedro Martins’i getirmek için görüşmelerde bulundu. Kulüp yönetimi Pedro Martins ile anlaşmaya varamadıklarını açıkladı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'dan yeni teknik direktör konusu ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Hull City’de geçtiğimiz günlerde Şota Arvelazde ile ilgili ayrılık kararı alındı. İngiliz kulübünün teknik direktörlüğüne kimin getirileceği ise günlerdir konuşulan konular arasında. Hull City’nin teknik direktörlüğü için düşünülen isimler arasında Sergen Yalçın, Fatih Terim, Şenol Güneş gibi ünlü isimler yer alıyordu. Takımı geçici süreliğine Andy Dawson çalıştırıyor.

Kulübün başkanı Acun Ilıcalı, teknik direktörlük konusunda Pedro Martins ile görüşmelerde bulundu. Hull City'nin Wigan maçı öncesi tribünden Pedro Martins ile fotoğrafını paylaştı. 

Hull City’de Martins defteri kapandı, yeni teknik adam arayışı devam ediyor!

PEDRO MARTİNS İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Ardından Hull City’den açıklama geldi. Hull City, "Teknik direktör Pedro Martins ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşmaya varamadık ve görüşmeleri bitirme kararı aldık." açıklamasını yaptı.

Pedro Martins ile anlaşmaya varamadıklarını açıklayan İngiliz kulübü Andy Dawson ile yola devam edecek.

‘’HULL CİTY, ANDY DAWSON İLE GÜVENLİ ELLERDE’’

Acun Ilıcalı, "Ekibimiz kulüp efsanesi Andy Dawson ile güvenli ellerde. Onun ve ekibinin Çarşamba günü yaptığı işten çok memnunuz. Taraftarların Andy'ye ve futbolculara desteği inanılmazdı. Bunları göz önünde bulundurarak bir sonraki açıklamaya kadar Andy takımın başında yer alacak. Dünyanın dört bir yanından yüksek kalibreli teknik direktörlerin ilgisini çektik ve bu kulübü başarıya taşıyacak doğru kişiyi bulana kadar tüm seçenekleri değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu bizim için çok önemli bir karar ve aceleye getirmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hull City, Andy Dawson yönetiminde çıktığı lig maçında sahasında Wigan'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

(FANATİK)

Hull City’de Martins defteri kapandı, yeni teknik adam arayışı devam ediyor! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.