Hull City, Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti. Daha önce de Vedat Muriqi'yle anlaşan İngiltere Championship ekibinde yolu Fenerbahçe'den geçmiş 3 isim top koşturacak. İngiliz teknik direktör Grnat McCann yönetimindeki Hull City, 22 takımlı Championship'te 19. sırada yer alıyor.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekibi Hull City, transferlerini Fenerbahçe'den yapıyor... TRT Spor'un haberine göre Miha Zajc ile Allahyar Sayyadmanesh, İngiliz ekibinin yeni transferleri olacak.

Daha önce Lazio'dan Vedat Muriqi'yle el sıkışan Hull City, Championship'in 2. yarısında yolu Fenerbahçe'den geçmiş 3 isimle mücadele edecek.

Fenerbahçe'ye 2018-19 sezonunun devre arasında Serie A ekibi Empoli'den transfer edilen Miha Zajc, bu sezon teknik direktör Vitor Pereira ile yeniden göze girmiş ve düzenli forma şansı bulmuştu. 2023'e kadar sözleşmesii bulunan Sloven orta saha için Fenerbahçe'ye ne kadar bonservis ödeneceği merak konusu.

20 yaşındaki İranlı santrfor Allahyar ise kiralık gittiği Ukrayna'da iyi bir sezon geçirdi. Piyasa değeri 3 milyon euro olan futbolcunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İngiliz teknik direktör Grnat McCann yönetimindeki Hull City, 22 takımlı Championship'te 19. sırada yer alıyor.

 

Hull City, Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Acun Ilıcalı Hull City Championship allahyar sayyadmanesh Miha Zajc
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.