Beşiktaş'ın gözdesi Hulk'a teklif yağıyor

Beşiktaş'ın transferdeki 1 numaralı hedefi olan Hulk, her gün yeni bir teklif aldığını açıkladı. Brezilya basınına konuşan 34 yaşındaki yıldız, "Brezilya'dan teklifler aldım. Avrupa'dan çok sayıda teklif var. Türkiye, Portekiz, Almanya, İspanya, İngiltere... ve Çin'den yeni teklifler de var. Her gün yeni bir teklif geliyor. Tanrı'ya çok şükür, transfer piyasasında çok sağlam bir ismim var" dedi.

Beşiktaş, Hulk transferinde sona yaklaşıyor. Brezilyalı "Yeşil dev", Siyah-Beyazlı yönetimden istediği rakamda indirime gitti ve taraflar arasındaki fark uçurum olmaktan çıktı. Sabah'ın haberine göre aradaki fark 500 bin euro...

İki tarafın beklentilerinin birbirine yaklaştığını aktaran Sabah gazetesi, "İlk temaslarda 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro isteyen 34 yaşındaki forvet geri adım attı. Siyah-beyazlılar 3 milyon Euro ve bonuslar önerirken, Hulk 3.5 milyon Euro'ya indi" iddiasında bulundu.

Öte yandan, Beşiktaş yönetimi maaş limitinde bu boşluğu yaratabilmek için harekete geçti. Kadroda düşünülmeyen Jeremain Lens, Douglas ve Mirin'in ayrılmasını bekleyen yönetim bu isimlere veda edebilirse harcama limitlerinde de istediği noktaya ulaşacak ve Hulk'u kadroya katabilmek adına eli güçlenecek. Bu üç oyuncu gönderilebilirse Brezilyalı yıldız için teklif de revize edilecek.

OLURSA OLUR YOKSA BÖYLE DEVAM EDERİZ

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve oynadığı futbolla taraftarını memnun eden Beşiktaş'ta Hulk'u en çok isteyen kişi teknik direktör Sergen Yalçın... Yönetime verdiği santrfor listesinde Mario Madzukic ile Hulk'u en başa yazan başarılı çalıştırıcı, Hırvat Mandzukic'in Serie A deevi Milan'a imza atmasıyla Hulk'ta markajın daraltılmasını istemişti.

Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG formasını son 4.5 yılda giyen ve 1 Ocak itibariyle boşa çıkan Brezilyalı santrforun Beşiktaş'ın dışında da teklifler aldığı ve kararını 31 Ocak'ta vereceği öğrenildi. Sergen Yalçın, 34 yaşındaki futbolcunun transferine ilişkin, "Mümkün olursa bir santrfor transferi yapmak istiyoruz. Tekrar söylüyorum; mümkün olursa... Camiamızın sıkıntılı bir süreçten geçmesi bazı şeyleri engelliyor. Bu yönetimini karar verebileceği bir konu. Ben listemi verdim. Yabancı fazlalığı önümüzü kesiyor" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Beşiktaş'ta mevcut golcülerden Cyle Larin'in Süper Lig'de 12, Vincent Aboubakar'ın ise 11 golü bulunuyor.

PREMİER LEAGUE'DEN TALİPLERİ VAR

Çin'de top koşturduğu 4.5 yılda haftalık 320 bin pound kazanan Brezilyalı yıldız, bu rakamı artık kazanamayacağını biliyor ancak Premier League'den gelen cazip teklifler aklını çeliyor. Brezilya'nın ünlü spor dergisi Lance'a konuşan Hulk, "Brezilya'dan teklifler aldım. Avrupa'dan çok sayıda teklif var. Türkiye, Portekiz, Almanya, İspanya, İngiltere... ve Çin'den yeni teklifler de var. Her gün yeni bir teklif geliyor. Tanrı'ya çok şükür, transfer piyasasında çok sağlam bir ismim var. Artık parayı futbolda en ön sıraya koymuyorum. Tanrı'ya dua ederken en iyi tercihi yapabilmeyi ve kariyerimi mutlu bir şekilde sürdürebilmeyi istiyorum. Nereye gittiysem tarih yazdım. Bunun için Tanrı'ya minnettarım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın gözdesi Hulk'a teklif yağıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın hulk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.