Hükümetten 'Zafer Çağlayan' hakkında ilk açıklama! "Aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır"

ABD yargısı tarafından İran ambargosunu delmekle suçlanarak hakkında dava açılan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den destek geldi.

Bakan Nihat Zeybekci, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Cemşit Kuçkarov ile görüşmesinde ABD'de hakkında dava açılan eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan'a dava açılması ile ilgili konuştu...

"İDDİALAR İSPATLANMALI"

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan'ın Türkiye'nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmadığını söyleyen Zeybekci, "Bizim için aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır. İran'a yönelik (ABD) ambargolarının delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" ifadesini kullandı.

"MUHATTABIMIZ ALMANYA DEĞİL AB"

Zeybekci, Almanya ile son dönemde gerilen ilişkilere de değinerek, "Almanya'nın Gümrük Birliği'nin güncellenmesini engelleme"hakkı yok, bizim muhatabımız AB" dedi.

Hükümetten 'Zafer Çağlayan' hakkında ilk açıklama! "Aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır" ile ilgili etiketler Nihat Zeybekci ekonomi bakanı zafer çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.