Hükümetten 'tam kapanma' açıklaması

Artan koronavirüs vakalarının ardından ramazan ayının da gelişiyle, yeni tedbir beklentileri oluştu. Türkiye'nin ramazanda tam kapanmaya gideceği konuşulurken, hükümet kaynakları "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok." diyor.

Koronavirüs vakaları 60 bin bandına dayandı. Ölüm oranlarındaki artışla birlikte yeni tedbirlerin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Kulislerde ramazan ayının gelmesiyle birlikte tam kapanma uygulamasına geçişin olacağı konuşulurken, gazeteci Candaş Tolga Işık önemli bir bilgi paylaştı.

BÖYLE BİR HAZIRLIK YOK

Birkaç gündür "Ramazanda tam kapanma gelir mi?" sorusunu hükümet kaynaklarına sorduğunu ifade eden Işık, "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor." yanıtını aldığını aktardı.

 

TAM KAPANMA YERİNE KAPATMA

Hürriyet'ten Nurcan Babacan ise hükümetin ramazan boyunca 'tam kapanma' yerine yerinde karar uygulaması çerçevesinde 'kapatmaya' daha yakın olduğu söylemişti.

 

Hükümetten 'tam kapanma' açıklaması ile ilgili etiketler Türkiye Korona Koronavirüs vaka kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.