Hükümetten Fransa'ya YPG tepkisi: Terör örgütü ile açıkça işbirliği ve dayanışmadır...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Fransa'dan yapılan YPG açıklamasına sert tepki gösterdi. Bozdağ, "Fransa’nın PYD/YPG/YPJ terör örgütlerine destek garantisi vermesi, Türkiye’ye saldıran terör örgütleriyle açıkça işbirliği ve dayanışmadır." dedi...

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un PYD/YPG'li teröristleri sarayda ağırlayıp, bir de Türkiye ile arabuluculuk yapabileceğini söylemesi, üstelik Fransız askerlerini Münbiç'e göndereceklerini belirtmesi Türkiye'den sert tepki ile karşılandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Münbiç'e asker gönderme kararı için "Fransa’nın PYD/YPG/YPJ terör örgütlerine destek garantisi vermesi, Türkiye’ye saldıran terör örgütleriyle açıkça işbirliği ve dayanışmadır." dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Fransa'ya Münbiç uyarısı yapan Bozdağ, "Terör örgütleriyle Türkiye’ye karşı işbirliği ve dayanışma içine giren ve teröristlerle birlikte Türkiye’ye saldıranlar, teröristlerle aynı muameleyi görürler, teröristler gibi Türkiye’nin hedefi olurlar. Umarız Fransa, rasyonel olmayan böyle bir adımı atmaz." ifadesini kullandı.

Hükümet sözcüsü Bozdağ, "Terör örgütlerinin dostluğunu Türkiye’nin dostluğuna tercih edenler ile Türkiye ile işbirliği ve dayanışma yerine terör örgütleriyle işbirliği ve dayanışma içine girenler, eninde sonunda dostları terör örgütleriyle birlikte kaybedeceklerdir." sözleri ile Fransa'yı uyarmayı da ihmal etmedi.

Hükümetten Fransa'ya YPG tepkisi: Terör örgütü ile açıkça işbirliği ve dayanışmadır... ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ Fransa YPG Münbiç hükümet sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.