Hükümetten ADD'nin 27 Mayıs paylaşımına sert tepki!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin dün 27 Mayıs ile ilgili yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ yaptığı açıklamada, "ADD, darbeci bir zihniyete sahip olduğunu, darbeyi ve darbecileri kutsayarak ortaya koymuştur" ifadesini kullandı. 
 
Emin Çölaşan'ın eşi Tansel Çölaşan yönetimindeki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) seçimle işbaşına gelen ancak darbe ile devrildikten sonra idam edilen Adnan Menderes'in idamını meşru gören bir paylaşım yapmıştı.
 
İçişleri Bakanlığı darbeyi övüp, meşturalaştıran bu paylaşım sonrası ADD hakkında soruşturma başlatmıştı. 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ TRT'ye yapılan saldırı içinse "Onlar demokrat geçiniyorlar, 'Biz gelirsek medya daha özgür olur.' diyorlar ama görüyorsunuz daha gelmeden medyanın sesini kısmak için kaba kuvvete başvuruyorlar." sözleri ile tepki gösterdi. 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin FETÖ elebaşı Gülen'in iade sürecine ilişkin iddialarına yanıt veren Bozdağ, "ABD'ye kükreyeceğine Türkiye'ye kükrüyor, ABD'den bilgi, belge veri isteyeceğine, onların dediğine kayıtsız şartsız inanıyor, Türkiye'den bilgi belge istiyor." dedi. 

Hükümet sözcüsü Bozdağ, HDP'ye miting izni veren Almanya ile ilgili olarak da seçmenlere seslendi. Bozdağ, "Diyorum ki Alman hükümetine en büyük cevabı sandıkta verelim. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da, Berlin'in üzüldüğü Ankara'nın sevindiği bir seçim sonucu ortaya çıktığı zaman bunların yaptıkları bütün Türkiye aleyhtarı çalışmalar boşa gidecektir." ifadesini kullandı. 

 
 
 
Hükümetten ADD'nin 27 Mayıs paylaşımına sert tepki! ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ add
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.