Hukukçu Şen’den Rasim Ozan’a: Hesabını vereceksiniz

Katıldığı programda Ertuğrul Özkök’ün sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çeken Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert tepki gösteren Hukukçu Şen, “Bugün itiraf ettiğin bütün operasyonların ve bütün provokasyonların hesabını vereceksiniz.” dedi.

Hukukçu Salim Şen, Star gazetesinde mahlas kullanarak 'korku uyandırmayı' amaçladıklarını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı‘ya tepki gösterdi.

Tele 1 yayınında konuşan Şen, Kütahyalı'ya, "Madem bunların hepsini siz organize ettiniz... Madem FETÖ'yle birlikte insanların hayatını siz kararttınız.” ifadelerini kullanarak, “Hesabını vereceksiniz.” dedi.

Şen, şöyle devam etti: 

"Masum olduklarını söylediğin, utanmadan söylediğin o insanların hürriyetlerinden yoksun kalmalarının bedelini ödeyeceksin. Yaşattığınız her mağduriyetin hesabını vereceksiniz. Bu ülkenin bütün vatandaşlarına bunun hesabını vereceksiniz.” 

Kütahyalı’ya sert sözlerle yüklenen Şen şöyle devam etti:

“Sen bunun hepsini bağımsız yargı önünde yargılanarak vereceksin. O Taraf günlerinde yaptığın ve bugün itiraf ettiğin bütün operasyonların ve bütün provokasyonların hesabını vereceksiniz.”

RASİM OZAN NE DEMİŞTİ?

Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir TV programında Hürriyet'in eski yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün "Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti: 

"Star gazetesinde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Senin üzerine oynadık. Zafer Mutlu da vardı. İhtilalci bir çabaydı o, esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı."

Hukukçu Şen’den Rasim Ozan’a: Hesabını vereceksiniz ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Ertuğrul Özkök
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.