Hugo Rodallega’dan ‘ırkçılık’ iddiası

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor'u 6-0 yendiği maçta Yakup Kayış'a kafa atarak kırmızı kart gören Hugo Rodallega, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ırkçı hakarete uğradığını ima etti. Golcü, "Tepkimin profesyonel olmadığını kabul ediyorum ama ırkçılığı kabul etmiyorum. O anda kendimi çok rahatsız hissettim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Çorum Belediyespor’u 6-0 mağlup ettiği maçta rakibine kafa atan ve kırmızı kart gören Hugo Rodallega, şahsına ait sosyal medya hesabı

32 yaşındaki forvet oyuncusu, yaptığı paylaşımda, ırkçılık söylemine maruz kaldığını ima ederek, “Tepkimin profesyonel olmadığını kabul ediyorum ama ırkçılığı kabul etmiyorum. O anda kendimi çok rahatsız hissettim” ifadelerini kullandı. Rodallega karşılaşmanın 63. dakikasında Çorumspor’dan Yakup Kayış’a topsuz alanda yaşanan tartışma sonrası kafa atmıştı.

Rodallega’nın iddiasından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Yakup Kayış ise suçlamayı kabul etmediğini ve dava açacağını söyledi. Kayış, ayrıca Rodallega’nın kendisine İngilizce küfür ettiğini de iddia etti.

Hugo Rodallega’dan ‘ırkçılık’ iddiası ile ilgili etiketler Trabzonspor Irkçılık Hugo Rodallega Çorum Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.