"Hudut Namustur" pankartı asan gence saldırı!

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun Halk TV binası önünde darp edilmesinin ardından İYİ Parti'nin desteklediği ”Öfkeli Genç Türkler” grubuna da saldırı düzenlendi... "Hudut Namustur" yazılı pankart asan genç sopalarla dövüldü...

Ülkelerinden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli ve Afgan göçmenler üzerinden yürütülen provokasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul’un çeşitli noktalarına, mültecileri hedef alan "Hudut Namustur" yazılı pankart asılmıştı.

”Öfkeli Genç Türkler” imzalı pankartları astıkları belirlenen 6 üniversite öğrencisi konuyla ilgili gözaltına alınmış ve ifadelerine başvurulduktan sonra şahıslar serbest bırakılmıştı.

SALDIRIYA UĞRAYAN KAVUNCU ZİYARET ETMİŞTİ...

Diğer yandan İYİ Parti, şahısları emniyet ve savcılık sürecinde yalnız bırakmazken, dün Halk TV binası önünde saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da "Öfkeli Genç Türkleri" gözaltında tutuldukları adliyede ziyaret etmişti.

"Hudut Namustur" pankartı asan gence saldırı!

Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. "Hudut Namustur" pankartını asan 6 gençten birisi olan Semir Yapıcı'ya da saldırı düzenlendi. Kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından sopalarla darp edilen Yapıcı hastahaneye kaldırıldı.

Olayı kamuoyuna duyuran İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şu mesajı paylaştı;

"'Hudut Namustur' pankartını asan gençlerden biri olan Semir Yapıcı, evinin önünde hududu olmayan şerefsizlerin sopalı saldırısına uğramış.

Geçmiş olsun kardeşimize, acil şifalar diliyorum. Bu devran dönecek..!"

"Hudut Namustur" pankartı asan gence saldırı! ile ilgili etiketler saldırı Buğra Kavuncu İYİ Parti Öfkeli Genç Türkler Semir Yapıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.