HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz'dan FETÖ mesajı

12 Ekim 2014 yılında gerçekleştirilen HSYK seçimi FETÖ ile mücadelede büyük önem taşıyordu. FETÖ'nün yargıdaki yapılanmasının belinin kırıldığı kritik seçimin yıl dönümünde HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz teşekkür mesajı paylaştı. Yılmaz, söz konusu seçimle ülkenin kaderinin değiştiğini belirtti.

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz'ın mesajı şu şekilde;

''Kendini süslü isimlerle ve manevi değerlere saygılı görünen yapısı ile saklayıp, dini inancımızı maske olarak kullanan, casusluk ve terör örgütü ( FETÖ) nün Yargı üzerinden sağladığı etkinliğe son vermek için bir araya gelen bu ülkenin; Adalet sevdalısı, hür vicdanlı, bağımsız ve tarafsız yargının yaşamsal öneminin farkında, kul hakkının ağırlığını hiç aklından çıkarmayan, hukuk devletini ilke edinmiş, devleti ve milletine sadakati yüksek, tarihi sorumluluğunun bilincinde gerçek hukukçu evlatları 12.10.2014 günü, kazandıkları HSYK seçimi ile ülkenin kaderini değiştirdiler.

Bir kez daha kanıtlandı ki bu ülkenin evlatları bir araya geldiğinde tüm suni farklılıklarını bir kenara bırakıp milli menfaatleri etrafında kenetlendiğinde imkansız denen, olmaz denen her şeyi başarıyorlar. 12 Ekim 2014 Seçim Zaferinin Mimarlarına, tehlikenin farkına varıp onlara inanarak destek olan herkese, bu ülkenin cesur ve adil hukukçularına yürekten teşekkür ediyor. Birlikte çalışma şansına eriştiğim HSYK üyesi kahraman arkadaşlarımı Saygı ile selamlıyorum.''

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz'dan FETÖ mesajı ile ilgili etiketler FETÖ HSK HSYK mehmet yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.