HSK atamaları Resmi Gazete'de! İşte görev yeri değiştirilen 5 bin 426 hakim ve savcı

Yaz kararnamesini tamamlayan Hakim ve Savcılar Kurulu'nun atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. 5 bin 75'i adli yargı, 351'i idari yargıdan olmak üzere toplam 5 bin 426 hakim ve savcının yer aldığı listeler haberimizde...

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK), yaz kararnamesini tamamlamış, 5 bin 75'i adli yargı, 351'i idari yargıdan olmak üzere toplam 5 bin 426 hakim ve savcının görev yerini değiştirmişti.

Hakim ve Savcılar Kurulu'nun 180 sayfalık atama kararları, Resmi Gazete'nin 25 Haziran 2022 tarihli sayısında liste liste yayınlandı.

Atama kararnamesine göre; Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili Zafer Koç, Konya Cumhuriyet Başsavcılığına Antalya Başsavcısı Halil İnal, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz getirildi.

HSK ATAMA KARARNAMESİ İLE GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLEN 5 BİN 426 HAKİM VE SAVCININ LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

 

 

 

HSK atamaları Resmi Gazete'de! İşte görev yeri değiştirilen 5 bin 426 hakim ve savcı ile ilgili etiketler HSK Resmi Gazete Hakim ve Savcılar Kurulu yaz kararnamesi atama kararları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.