HSBC Advantage kullanıcılarına duyuruldu! 120 TL para iadesi tanımlanacak!

Özel bankacılık sektörünün eski isimlerinden olan HSBC, mayıs ayına girilmesi ile birlikte mevcut müşterilerinin yüzünü güldürdü. Kart kullanıcıları için çok farklı kategoriler altında avantajlı kampanyalar düzenleyen özel banka, alışveriş kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. İşte HSBC tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyasına dair detaylar…

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyalarını duyuran özel banka HSBC, mevcut müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başardı. Alışveriş harcamalarına yönelik finansman desteğine ihtiyaç duyan tüketicilerin de yüzlerini güldüren banka, mayıs ayı boyunca geçerli olacak olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları aktardı.

Mevcut HSBC müşterilerinin 31 Mayıs tarihine kadar Advantage kartları ile yapacak oldukları fiziki veya sanal tüm harcamaları karşılığında para puan hediyesi kazanabileceklerini belirten özel banka, kampanya koşullarını ve katılım detaylarını tek tek açıkladı.

HSBC ALIŞVERİŞ KAMPANYASI MAYIS 2023

HSBC Advantage kullanıcılarına duyuruldu! 120 TL para iadesi tanımlanacak!

HSBC tarafından düzenlenmiş olan yeni alışveriş kampanyasına göre 200 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya para puan hediyesi tanımlanacaktır. Banka fiziki harcamalar karşılığında 10 TL, mobil ya da internet harcamaları karşılığında ise 15 TL tutarında para puan hediyesi tanımlayacaktır. Bir müşteri maksimum 6 fiziki harcaması için toplamda 60 TL, maksimum 4 internet/ mobil harcaması için 60 TL olmak üzere toplamda 120 TL’ye kadar para puan hediyesi kazanabilecektir.

HSBC ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞVURUSU

HSBC tarafından düzenlenmiş olan 120 TL para puan hediyeli alışveriş kampanyası, bankanın mevcut müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu kampanyadan fayda sağlamak isteyen tüketiciler kampanya katılım detaylarını araştırmaya başladı. Özel banka katılım sürecine ilişkin merak edilenleri tek tek yanıtladı.

Alışveriş kampanyasının katılım gerektirdiğini ifade eden HSBC, ilk 200 TL’lik harcamadan önce kampanya başvurusunun oluşturulması gerektiğini bildirdi. Bu kapsamda yalnızca SMS katılımlarını kabul eden banka, kuruma kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden MAYIS yazılıp 4477’ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiğine işaret etti.

Kampanya kapsamında para hediyesi kazanan tüketicileri 8 Haziran 2023 tarihinde para puan hediyelerine kavuşacaklarını belirten banka, 3 Temmuz tarihine kadar kullanılmayan puanların hesaplardan geri çekileceğine işaret etti.

HSBC Advantage kullanıcılarına duyuruldu! 120 TL para iadesi tanımlanacak! ile ilgili etiketler HSBC alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.