Hrant Dink cinayeti davasında Ogün Samast'a Türk bayrağı verenlere tahliye!

Hrant Dink cinayeti davasında 4 kişi hakkında tahliye kararı verildi.

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, firari savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma görevlileri ve eski emniyet görevlilerinin yargılandığı 85 sanıklı davaya devam ediliyor. Duruşma savcısı, savunması tamamlanan dönemin Samsun jandarma görevlileri olan sanıklar Atilla Güçlüoğlu, Murat Bayrak, Birol Ustaoğlu ve Yüksel Avan'ın tahliyesini talep etti.

Mahkeme verilen aradan sonra 4 ismin tahliyesine karar verdi. Tahliye edilen isimler Ogün Samast'a Türk bayrağı vererek görüntülerini kaydetmişlerdi.

İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz ve gazeteci Ercan Gün'ün de aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar ile bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Hrant Dink cinayeti davasında Ogün Samast'a Türk bayrağı verenlere tahliye! ile ilgili etiketler Hrant Dink dava Son dakika Ogün Samast
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.