House of Dragon 2. sezon ne zaman? HBO 2. sezon posteri yayınladı!

Game of Thrones'un başarılı devam dizisi House of the Dragon, 2. sezon için heyecan uyandıran posterleriyle geliyor. George R.R. Martin'in ünlü fantastik dünyasından uyarlanan dizi, ilk sezonun ardından izleyiciyi 2. sezonla buluşturmak için geri sayıma geçti. Peki, House of Dragon 2. sezon ne zaman? HoD 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte House of Dragon 2. sezonu hakkında merak edilen ayrıntılar...

Fantastik dünyaların usta yazarı George R.R. Martin'in muazzam evreninden ilham alan, izleyicileri büyüleyen bir dizi olan House of the Dragon, merakla beklenen 2. sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Game of Thrones'un unutulmaz devam dizisi, Westeros'un geçmişine dair soluksuz bir yolculuk sunmaya devam ediyor. Peki, House of Dragon 2. sezon ne zaman? HoD 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

House of Dragon 2. sezon ne zaman? HBO 2. sezon posteri yayınladı!

HOUSE OF DRAGON 2. SEZON NE ZAMAN?

Yapılan açıklamaya göre, House of the Dragon'un 2. sezonu 2024 yazının ilk aylarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin hayranları, ilk sezonun ardından merakla bekledikleri 2. sezonun ilk posterlerini gördüler.

2. SEZONA DAİR POSTER YAYINLANDI!

Dizinin yeni sezonuna dair ilk görseller, Olivia Cooke'un canlandırdığı Alicent Hightower ve Emma D'Arcy'nin hayat verdiği Rhaenyra Targaryen'in karakter posterleri olarak paylaşıldı. Bu posterler, dizinin merakla beklenen yeni sezonunun atmosferini ve karakterlerin gelişimini yansıtıyor.

HOUSE OF DRAGON 2. SEZON KADROSU

2. sezon çekimleri tamamlanan dizide, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi başarılı isimler rol alıyor. Bu güçlü oyuncu kadrosu, izleyicilere daha da etkileyici bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

George R.R. Martin'in Fire & Blood filminden uyarlanan dizi, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alıyor ve House Targaryen'in hikayesini anlatıyor. Bu nedenle, Game of Thrones evrenine aşina olan izleyiciler, dizide geçmişin derinliklerine yolculuk yapacaklar.

House of the Dragon’un ilk sezonu, HBO'ya toplam 20 milyon dolara mâl oldu. Bu rakam, Game of Thrones'un her bir sezonu için ortalama 100 milyon dolar harcandığı göz önüne alındığında dikkat çekiyor. Dizi, büyük bütçesiyle ve kaliteli yapımıyla izleyicilerden büyük ilgi görmüş, 2. sezon için de beklentileri yükseltmişti.

 

House of Dragon 2. sezon ne zaman? HBO 2. sezon posteri yayınladı! ile ilgili etiketler HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.