Horizon Forbidden West'in çıkışına bir ay kala sızıntı haberi geldi: Sosyal medyada gündem oldu

Playstaiton'ın bu yılki en iddiaları oyunlarından Horizon Forbidden West'in çıkışına artık bir aydan biraz fazla bir süre kaldı. Milyonlarca oyun severin merakla beklediği oyunla ilgili sosyal medyada çıkan bir sızıntı gündem oldu. Erken dönem çalışmalardan sızan görüntüler paylaşıldıktan saatler sonra telif hakları nedeniyle kaldırıldı.

2022 yılının en çok merak edilen oyunlarından Horizon Forbidden West'in çıkışına sayılı günler kala ortaya çıkan bazı sızıntılar sosyal medyada yayıldı. 18 Şubat'ta çıkacak oyunun sızdırılan görüntülerinde bitmemiş bazı versiyonlar yer aldı. İlk olarak VK platformunda yayınlanan görseller, daha sonrasında ünlü sosyal medya platformu Reddit’te de yayıldı.

Birden fazla rapora göre, fotoğraflar ilk olarak bir kullanıcının oyunun Gold Copy olarak da adlandırılan ve PS4’ün Jailbreak’li bir versiyonunda oynanır halde görüntülendi. Söz konusu görüntüler, paylaşımdan saatler sonra telif hakları nedeniyle kaldırıldı.

Horizon Forbidden West'in çıkışına bir ay kala sızıntı haberi geldi: Sosyal medyada gündem oldu

PlayStaiton'ın en büyük yapımlarından biri olan ve 2020 yılında çıkan Last of Us Part 2'nin çıkışı öncesinde yayılan hikaye sızıntısı büyük olay yaratmıştı. Söz konusu sızıntı ile herkesin sevgilisi olan Joel'in öldüğü ortaya çıkmıştı. Sony'nin bu büyük sızıntı sonrası, en büyük kozu olan oyunla ilgili sızıntı olmaması için büyük çaba harcadığı görülüyor.

2017 yılında çıkan ve büyük bir hayran kitlesini yakalayan Horizon Zero Down'ın devam oyunu olan Horizon Forbidden West'in duyurulmasından ardından milyonlarca oyun sever yoğun bir bekleyişe girdi. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan oyun içi görüntüler ise heyecanı bir kat daha artırdı. Horizon Forbidden West, PS 5'in yanı sıra PS 4'te de çıkacak. Oyunun Türkiye'deki satış fiyatı ise 699 lira olarak belirlendi.

Horizon Forbidden West'in çıkışına bir ay kala sızıntı haberi geldi: Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

DAHA FAZLA YAN GÖREV BARINDIRACAK

Öte yandan Game Informer’ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı Horizon Forbidden West ön incelemesinde, yeni oyunun, ilk oyuna kıyasla daha iyi yan görevlere sahip olacağı ve bu yan görevlerin daha iyi ödüller sunacağı aktarıldı. Forbidden West Oyun Direktörü Mathijs de Jonge, yan görevleri yapmanın daha fazla başarı duygusu ve silah ya da kıyafet gibi bir sonraki görevinizde işinize yarayacak bir eşya vadettiğini söyledi.

Horizon Forbidden West'in çıkışına bir ay kala sızıntı haberi geldi: Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

GamesRadar’ın haberine göre, Mathijs de Jonge, ana karakterimiz Aloy’un, ilk oyundakinin aksine sadece ana görev serisinde karşılaştığı karakterlerle değil, yan görevlerde karşılaştığı karakterlerle de daha çok vakit geçireceğini ifade etti. Yani yan görevlerde karşılaştığımız bazı karakterler, yalnızca tek bir görevin ardından ortadan kaybolmayacaklar ve kendileriyle başka görevlerde de karşılaşacağız. de Jonge, bu durumla ilgili olarak ikinci oyunda Aloy’un yalnızca ana karakterlerle vakit geçirmesini istemediklerini belirtti.

Horizon Forbidden West'in çıkışına bir ay kala sızıntı haberi geldi: Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Sosyal Medya horizon forbidden west play staiton aloy sızıntı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.