Hollywood yıldızı Jane Fonda'dan üzücü haber: Kansere yakalandı

84 yaşındaki Oyuncu ve aktivist Jane Fonda, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerine üzücü haberi duyurdu. Jane Fonda lenfoma kanserine yakalandığını ve kemoterapi gördüğünü açıkladı. Ünlü yıldız, kanserden kurtulup hayatta kalma oranının yüzde 80 olduğunu da belirterek hayranlarının yüreğine su serpti.

Oyuncu Jane Fonda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi gördüğünü açıkladı. 84 yaşındaki Fonda, Instagram hesabı üzerinden 1,9 milyon takipçisiyle paylaştığı gönderisinde, Hodgkin dışı lenfoma olduğunu belirtti.

jane fonda

Ünlü oyuncu hastalığını, ''Tedavi edilebilir bir kanser... bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum'' olarak tanımladı. Kanserden kurtulup hayatta kalma oranının yüzde 80 olduğunu belirten oyuncu, ''Şanslıyım ki her tür tedaviye ulaşmama olanak sağlayan sağlık sigortam da var. Fark ettim ki bu sancılı bir süreç ama ben bu konuda ayrıcalıklıyım'' ifadelerini kullandı.

jane fonda


JANE FONDA HAKKINDA

21 Aralık 1937'de New York'ta dünyaya gelen Fonda'nın babası da çok ünlü bir isim. Babası Henry Fonda, döneminin en ünlü Sinema ve tiyatro oyuncularından biri. Annesi Frances Ford Seymour da yine kendi döneminin önde gelen sosyetikleri arasında yer alıyordu. Fonda'nın annesi, kendisi henüz 12 yaşındayken canına kıydı.

Fonda, daha önce 15 kez Altın Küre’ye aday olmuş, yedi kez kazanmıştı. Jane Fonda’nın rol aldığı filmler arasında, Klute, The China Syndrome, 9 to 5, Barefoot in the Park, Coming Home, They Shoot Horses Don’t They? ve On Golden Pond yer alıyor.

Oscarlı oyuncu Jane Fonda, Roger Vadim, Tom Hayden ve Ted Turner ile olmak üzere üç kez evlendi.

jane fonda

 

 

Hollywood yıldızı Jane Fonda'dan üzücü haber: Kansere yakalandı ile ilgili etiketler kanser jane fonda lenfoma kanseri kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.