Hollanda'nın yeni ırkçı lideri Wilders'ten Filistinlilerle ilgili akılalmaz çağrı

Hollandalı ırkçı ve İslam düşmanı yeni lideri Geert Wilders, Filistinlilerin Ürdün'e kaydırılması çağrısı yaptı. Bu sözlere Filistin ve Ürdün'den kınama geldi.

Hollanda'da yapılan seçimleri lider olarak bitiren İslam düşmanı ve ırkçı Geert Wilders, işgalci İsrail'in zulmettiği Filistinlilerin Ürdün'e kaydırılması çağrısında bulundu.

Filistin Dışişleri Bakanlığı ile Ürdün, Wilders'in açıklamalarını kınadı. Hollandalı ırkçı siyasetçinin, Filistinlilerin özgürlük hakkını reddettiği vurgulandı.

AĞLAMA DUVARINDA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFIYLA TEBRİK GELMİŞTİ

Wilders'ın Hollanda'daki seçimleri önde tamamlamasının ardından İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Wilders'in ağlama duvarında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Cohen, "İsrail ile Hollanda arasındaki dostluğun güçlendirilmesini sabırsızlıkla beklediğini" ifade etmişti.

Hollanda'nın yeni ırkçı lideri Wilders'ten Filistinlilerle ilgili akılalmaz çağrı ile ilgili etiketler Geert Wilders Hollanda Filistin İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.