Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki

İslam ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Geert Wilders'in Twitter'dan yaptığı Ramazan paylaşımına İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan tepki geldi.

Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders'in Twitter'dan 'Stop İslam. Stop. Freedom. No islam'  paylaşımda bulunmasının ardından Türkiye'den tepki aldı. 

Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki

ÖMER ÇELİK: İSLAM'A DÜŞMANLIK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Wilders'in sosyal medyada Ramazan ayı için paylaştığı ırkçı söylemlere karşı, 'Bu faşist, Ramazan'a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor. İnsanlığa düşman olanların yeni perdesi İslam'a düşmanlık.' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki - Resim : 2

ALİ ERBAŞ: İSLAM DÜŞMANLIĞINI KÖRÜKLÜYOR

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders'ın Twitter'daki paylaşımına ilişkin, "İslam düşmanlığını körükleyen, toplumsal barışı hedef alan ırkçı zihniyete karşı, uluslararası toplumu bilinçli bir mücadeleye davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki - Resim : 3

FAHRETTİN ALTUN: KALPSİZ GEERT WİLDERS

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da İngilizce yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

"Bir faşist dışında kim 2 milyar mensubu olan barış dini İslam'a saldırmaya cesaret edebilir? Geert Wilders İslam'ın kınadığı aşırılık, ırkçılık ve şiddetin temsil ediyor. Kalpsiz Geert Wilders ırkçı faşist ve ekstremisttir. İslam bunların tümünü mahkum eder. Irkçılığı durdurun!"

Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki - Resim : 4

Hollandalı faşist Wilders'in skandal Ramazan paylaşımına tepki ile ilgili etiketler İslamiyet Ömer Çelik Ali Erbaş Fahrettin Altun Hollanda Geert Wilders
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.